Δημοσιεύεται άρθρο του κ. Αθανάσιου Πετρόπουλου, Προέδρου ΓΕΩΤ.Ε.Ε./Παραρτήματος Πελοποννήσου & Δυτικής Στερεάς Ελλάδας με τίτλο: «Η διατροφική επάρκεια της Ελλάδας σε μαλακό σιτάρι».
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.