Το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (ΕΛΜΕΠΑ) - Τμήμα Γεωπονίας, Ηράκλειο, σχεδίασε αυτή την επιδημιολογική έρευνα προκειμένου να μελετηθεί η συχνότητα και η ποσότητα κατανάλωσης τροφίμων όπως τα γιγαρτόκαρπα (μήλα, αχλάδια), τα πυρηνόκαρπα (ροδάκινα, κεράσια), τα εσπεριδοειδή (πορτοκάλια, μανταρίνια), η μπανάνα, η φράουλα και η πατάτα. Στόχος είναι η διερεύνηση και ποσοτική εκτίμηση της έκθεσης τού ελληνικού πληθυσμού σε υπολείμματα φυτοφαρμάκων μέσω της κατανάλωσης των συγκεκριμένων αγροδιατροφικών προϊόντων.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.