Δελτίο τύπου για την ημερίδα «Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων» που διοργάνωσε το ΓΕΩΤ.Ε.Ε. στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Στόχος της εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση των πολιτών για τα Νέα τρόφιμα και τη Δημόσια υγεία, η δημιουργία τυριού από νωπό γάλα και παράλληλα η επισήμανση της συμβολής της πιστοποίησης στην ασφάλεια των τροφίμων, καθώς και ο ρόλος του ΕΦΕΤ και του Κτηνίατρου στην ποιότητα και ασφάλεια των προϊόντων.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.