Ανακοίνωση- Πληροφορίες για Εκπαιδευτικά Προγράμματα υποχρεωτικής κατάρτισης προσωπικού επιχειρήσεων τροφίμων με θέμα: Βασικές Αρχές Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων, αρμοδιότητας ΕΦΕΤ (Επίπεδο 1), υλοποιεί το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών. Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα, σε αίθουσα του ΕΒΕΑ και θα διαρκέσουν τουλάχιστον 10 ώρες.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.