Διοργανώνεται από το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ., ημερίδα με θέμα: Σταθμοί στην ιστορία της Ελληνικής διατροφής, στις 5 Ιουνίου τρέχοντος έτους, στη Θεσσαλονίκη,
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.