Η διασύνδεση της επιστήμης με τη διατροφή και την παραγωγική διαδικασία, προκειμένου να αναδειχθεί η αξία των παραδοσιακών προϊόντων, όπως είναι τα προβιοτικά τρόφιμα και η σημασία τους στην υγεία του ανθρώπινου οργανισμού, αποτέλεσε το αντικείμενο της Ημερίδας με θέμα <ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ>, που διοργάνωσε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων το Σάββατο 9 Μαρτίου, στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων και Ποτών Μηχανημάτων και Εξοπλισμού Detrop 2013 .
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.