Τα τελευταία χρόνια, τα διατροφικά σκάνδαλα όπως της σπογγώδους εγκεφαλοπάθειας των βοοειδών (τρελές αγελάδες), της μελαμίνης στο γάλα, των διοξινών σε αυγά, πουλερικά και χοιρινά και φυσικά το πιο πρόσφατο, με το κρέας αλόγου που βρέθηκε με επισήμανση σαν βόειο ή αναμεμιγμένο σε διάφορα προϊόντα, κλόνισαν σε μεγάλο βαθμό την εμπιστοσύνη των καταναλωτών όσο αφορά την υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων. ...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.