If this message is unreadable, please visit www.geotee.gr/newsletters, to view it through your browser.
Header

ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΓΕΩΤ.Ε.Ε.)

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
13ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023 (41/2023)


ΓΕΩΤ.Ε.Ε.
13/10/23

ΓΕΩΤ.Ε.Ε.: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ “ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΝΕΩΝ ΕΩΣ 29 ΕΤΩΝ, ΣΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ”
Τη Τετάρτη 18/10/2023, τη Τρίτη 31/10/2023 και την Δευτέρα 13/11/2023, το ΓΕΩΤ.Ε.Ε. διοργανώνει τρεις Διαδικτυακές Ενημερωτικές Εκδηλώσεις, στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος ΕΣΠΑ με τίτλο: “Ολοκληρωμένες Παρεμβάσεις για την ενίσχυση γνώσεων και δεξιοτήτων ανέργων Πτυχιούχων νέων έως 29 ετών, σε δυναμικούς τομείς του αναπτυξιακού μοντέλου της Οικονομίας” με κωδικό ΟΠΣ 5076666, οι οποίες έχουν ως στόχο την καλύτερη και πληρέστερη ενημέρωση των δυνητικών ωφελούμενων.

Διαβάστε περισσότερα Αρχείο Ανακοίνωσης
Header

11/10/23

ΓΕΩΤ.Ε.Ε. : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ 2ου ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΕ ΟΠΣ 5076666
Το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας ανακοινώνει την έκδοση του 2ου Προσωρινού Μητρώου Ωφελουμένων, Επιτυχόντων και Απορριπτέων, για το έργο που υλοποιεί με τίτλο: “Ολοκληρωμένες Παρεμβάσεις για την ενίσχυση γνώσεων και δεξιοτήτων ανέργων Πτυχιούχων νέων έως 29 ετών σε δυναμικούς τομείς του αναπτυξιακού μοντέλου της Οικονομίας” και κωδ. ΟΠΣ 5076666.

Διαβάστε περισσότερα Αρχείο Ανακοίνωσης
Header


ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ
12/10/23

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΡΗΤΗΣ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Κλιματική αλλαγή, φυσικές καταστροφές, επαναλαμβανόμενες πλημμύρες, δασικές πυρκαγιές και συνεχείς – εκ των υστέρων- συζητήσεις. Στο μεταξύ η Δασική Υπηρεσία της Κρήτης, υπηρεσία της υπαίθρου με σημαντικό ρόλο τόσο στα ορεινά υδρονομικά όσο και στην πρόληψη, διαχείριση και προστασία των Δασών μας, βάζει αργά και σταδιακά λουκέτο.

Διαβάστε περισσότερα Αρχείο Ανακοίνωσης
Header


ΛΟΙΠΟΙ ΦΟΡΕΙΣ
13/10/23

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ 2η ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΔΛΑΠ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης, σας προσκαλεί στην Ημερίδα Διαβούλευσης µε θέμα: «2η Αναθεώρηση Σχεδίου ιαχείρισης Λεκανών Απορροής Ποταμών (ΣΔΛΑΠ) Υδατικού Διαμερίσματος Θράκης (EL12)» με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση του κοινού και την καταγραφή απόψεων. Η Ημερίδα διαβούλευσης θα διεξαχθεί: την Τρίτη, 17 Οκτωβρίου και ώρα 09:30 π.μ., στην Αλεξανδρούπολη, στο Νομαρχείο (Αίθουσα Αρμονία), Βασιλέως Αλεξάνδρου 28 & Διαδικτυακά μέσω ζωντανής αναμετάδοσης στο Facebook και στο YouTube.

Διαβάστε περισσότερα Αρχείο Ανακοίνωσης
Header

13/10/23

ΗΜΕΡΙΔΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ: "2η ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΕΚΑΝΩΝ ΑΠΟΡΡΟΗΣ ΠΟΤΑΜΩΝ (ΣΔΛΑΠ) ΤΟΥ ΥΔΑΤΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ATTIKHΣ (EL06)"
Η Γενική Διεύθυνση Υδάτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Υδάτων Αττικής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής σας προσκαλούν στην υβριδική ημερίδα διαβούλευσης µε θέμα τη: «2η Αναθεώρηση του Σχεδίου Διαχείρισης Λεκανών Απορροής Ποταμών (ΣΔΛΑΠ) του Υδατικού Διαμερίσματος Αττικής (EL06)», με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση του κοινού και την καταγραφή απόψεων. Η ημερίδα διαβούλευσης θα διεξαχθεί την Τρίτη 24 Οκτωβρίου και ώρα 09:30 π.μ., στην Αθήνα, στο Αμφιθέατρο ΥΠΕΝ, Μεσογείων 119, & διαδικτυακά.

Διαβάστε περισσότερα Αρχείο Ανακοίνωσης
Header

13/10/23

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ 12-13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023)
Η Ημερήσια Αποδελτίωση Ηλεκτρονικού Τύπου περιλαμβάνει δημοσιεύματα επάνω σε ζητήματα ευρύτερου γεωτεχνικού ενδιαφέροντος, έτσι όπως αυτά δημοσιεύθηκαν κατά το διάστημα 12-13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023.

Διαβάστε περισσότερα Αρχείο Ανακοίνωσης
Header

13/10/23

ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΒΟΛΟΥ: ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΥΟ (2) ΔΑΣΟΛΟΓΩΝ ΩΣ ΕΠΟΧΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (ΛΗΞΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΩΝ: ΚΥΡΙΑΚΗ, 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023)
Το Δασαρχείο Βόλου θα διενεργήσει άμεσα προσλήψεις εποχικού προσωπικού με σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου για δύο (2) υπαλλήλους του κλάδου ΠΕ Δασολόγων, δύο (2) υπαλλήλους του κλάδου ΤΕ Δασοπόνων και ένα (1) υπάλληλο του κλάδου ΔΕ Διοικητικού, με απασχόληση έως οκτώ (8) μήνες. Υποβολή αιτήσεων από Παρασκευή 13/10/2023 μέχρι και Κυριακή 22/10/2023.

Διαβάστε περισσότερα Αρχείο Ανακοίνωσης
Header

13/10/23

ΥΠ.Α.Α.Τ.: ΜΕΤΡΑ, ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Την κάλυψη του συνόλου των αιτήσεων στήριξης που θα κριθούν επιλέξιμες για ένταξη στα Σχέδια Βελτίωσης για τη Θεσσαλία, προκαταβολές αποζημιώσεων στο μέγιστο βαθμό, αξιοποιώντας πόρους του ΕΛΓΑ, αλλά και ευρωπαϊκούς, παράλληλα με ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την αντικατάσταση του ζωικού κεφαλαίου, με αγορά νέων ζώων και δημιουργία σύγχρονων σταυλικών εγκαταστάσεων με μηδενικό κόστος για τους κτηνοτρόφους, ανακοίνωσε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης, από τη Λάρισα, ύστερα από μια σειρά διαδοχικών τομεακών συσκέψεων που είχε χθες με παραγωγούς της Θεσσαλίας.

Διαβάστε περισσότερα Αρχείο Ανακοίνωσης
Header

13/10/23

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: ΕΡΕΥΝΑ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ «ΓΕΩΡΓΙΑ, ΔΑΣΟΚΟΜΙΑ, ΑΛΙΕΙΑ, ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ»
Το Πανεπιστήμιο Πειραιώς υλοποιεί εμπειρική έρευνα για λογαριασμό του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων στο πλαίσιο του Έργου «Ανάπτυξη Ολοκληρωμένου ‘συστήματος’ τεκμηρίωσης πολιτικών στα πεδία της πρόβλεψης δεξιοτήτων και της ανίχνευσης της πορείας των εκπαιδευομένων στην αγορά εργασίας για την περίοδο 2021-2027».

Διαβάστε περισσότερα Αρχείο Ανακοίνωσης
Header

12/10/23

ΗΜΕΡΙΔΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ: "2η ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΕΚΑΝΩΝ ΑΠΟΡΡΟΗΣ ΠΟΤΑΜΩΝ (ΣΔΛΑΠ) ΤΟΥ ΥΔΑΤΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (EL11)"
Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης, σας προσκαλεί στην Ημερίδα Διαβούλευσης µε θέμα: «2η Αναθεώρηση Σχεδίου Διαχείρισης Λεκανών Απορροής Ποταμών (ΣΔΛΑΠ) Υδατικού Διαμερίσματος Ανατολικής Μακεδονίας (EL11)» με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση του κοινού και την καταγραφή απόψεων. Η Ημερίδα διαβούλευσης θα διεξαχθεί: την Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου και ώρα 09:30 π.μ., στις Σέρρες, στο Δημοτικό Θέατρο Αστέρια (Κεντρική Σκηνή), Π. Κωστοπούλου 4 & Διαδικτυακά μέσω ζωντανής αναμετάδοσης στο Facebook και στο YouTube.

Διαβάστε περισσότερα Αρχείο Ανακοίνωσης
Header

12/10/23

ΗΜΕΡΙΔΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ: "2η ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΕΚΑΝΩΝ ΑΠΟΡΡΟΗΣ ΠΟΤΑΜΩΝ (ΣΔΛΑΠ) ΤΟΥ ΥΔΑΤΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ (EL02)"
Η Γενική Διεύθυνση Υδάτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Υδάτων Δυτικής Ελλάδας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, σας προσκαλούν στην υβριδική ημερίδα διαβούλευσης µε θέμα τη: «2η Αναθεώρηση του Σχεδίου Διαχείρισης Λεκανών Απορροής Ποταμών (ΣΔΛΑΠ) του Υδατικού Διαμερίσματος Βόρειας Πελοποννήσου (EL02)». Η ημερίδα διαβούλευσης θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου και ώρα 09:30 π.μ., στην Πάτρα, Αίθουσα ΤΕΕ & διαδικτυακά.

Διαβάστε περισσότερα Αρχείο Ανακοίνωσης
Header

12/10/23

ΗΜΕΡΙΔΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ: "2η ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΕΚΑΝΩΝ ΑΠΟΡΡΟΗΣ ΠΟΤΑΜΩΝ (ΣΔΛΑΠ) ΤΟΥ ΥΔΑΤΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (EL07)"
Η Γενική Διεύθυνση Υδάτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Υδάτων Στερεάς Ελλάδας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας, σας προσκαλούν στην υβριδική ημερίδα διαβούλευσης µε θέμα τη: «2η Αναθεώρηση του Σχεδίου Διαχείρισης Λεκανών Απορροής Ποταμών (ΣΔΛΑΠ) του Υδατικού Διαμερίσματος Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας (EL07)». Η ημερίδα διαβούλευσης θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου και ώρα 09:30 π.μ., στη Λαμία, Αίθουσα ΤΕΕ & διαδικτυακά.

Διαβάστε περισσότερα Αρχείο Ανακοίνωσης
Header

12/10/23

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ 11-12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023)
Η Ημερήσια Αποδελτίωση Ηλεκτρονικού Τύπου περιλαμβάνει δημοσιεύματα επάνω σε ζητήματα ευρύτερου γεωτεχνικού ενδιαφέροντος, έτσι όπως αυτά δημοσιεύθηκαν κατά το διάστημα 11-12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023.

Διαβάστε περισσότερα Αρχείο Ανακοίνωσης
Header

12/10/23

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΔΑΣΩΣΕΩΝ ΕΕΔΠ ΑΤΤΙΚΗΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΤΡΙΩΝ (3) ΔΑΣΟΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΓΟΥΣΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ (ΛΗΞΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΩΝ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023)
Η Δ/νση Αναδασώσεων της ΕΕΔΠ Αττικής θα διενεργήσει άμεσα προσλήψεις εποχικού προσωπικού με σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου (ΙΔΟΧ) για τρεις (3) υπάλληλους του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών Ειδικότητας ΠΕ Δασολόγων και έναν/μία (1) υπάλληλο του κλάδου ΤΕ Δασοπόνων με απασχόληση έως οκτώ (8) μήνες στη Δ/νση Αναδασώσεων της ΕΕΔΠ Αττικής. Υποβολή αιτήσεων την Παρασκευή 13/10/2023 μέχρι και την Παρασκευή 20/10/2023.

Διαβάστε περισσότερα Αρχείο Ανακοίνωσης
Header

11/10/23

ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ
Πρόσκληση του Δασαρχείου Ξάνθης για την υποβολή φακέλου προσφοράς, στα πλαίσια της διαδικασίας της απευθείας ανάθεσης, για την εκτέλεση των εργασιών της υπηρεσίας «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ- ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΔΑΣΟΔΡΟΜΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΑΣΙΚΟΥ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΟΣ “ΩΡΑΙΟΥ” ΔΑΣΑΡΧΕΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ έτους 2023».

Διαβάστε περισσότερα Αρχείο Ανακοίνωσης
Header

11/10/23

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΔΑΣΟΛΟΓΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ (ΠΕΔΔΥ): ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΑΣΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
Δυστυχώς μέχρι σήμερα είδαμε να δημοσιοποιούνται διάφορες εξαγγελίες περί αλλαγής του τρόπου διαχείρισης των δασών και την απόληψη βιοομάζας από τα δάση, που αποτελούν αντιλήψεις που διατυπώθηκαν χωρίς ουσιαστική γνώση του τρόπου διαχείρισης και των (δασο) οικονομικών όρων που ισχύουν στην περίπτωση των διαχειριζόμενων δασών, οι οποίες, για να υλοποιηθούν απαιτείται πλήρης αναμόρφωση του θεσμικού πλαισίου, αλλαγές στις ισχύουσες προδιαγραφές των διαχειριστικών μελετών, εξασφάλιση επαρκούς χρηματοδότησης, ώστε να τεθούν σε καθεστώς διαχείρισης όλα τα δάση και ασφαλώς μια δασική υπηρεσία ικανή να οργανώσει και παρακολουθήσει την εφαρμογή του νέου πλαισίου.

Διαβάστε περισσότερα Αρχείο Ανακοίνωσης
Header

11/10/23

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ: ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΕΕΣ ΑΛΙΕΥΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΞΕΙΝΟ ΠΟΝΤΟ
Η Επιτροπή ενέκρινε την πρότασή της σχετικά με τις αλιευτικές δυνατότητες για το 2024 για τη Μεσόγειο και τον Εύξεινο Πόντο. Η πρόταση προωθεί τη βιώσιμη διαχείριση των αποθεμάτων ιχθύων στη Μεσόγειο και στον Εύξεινο Πόντο και υλοποιεί τις πολιτικές δεσμεύσεις που έχουν αναληφθεί στη δήλωση MedFish4Ever και στη δήλωση της Σόφιας.

Διαβάστε περισσότερα Αρχείο Ανακοίνωσης
Header

11/10/23

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ: ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ (ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2023)
Η ΕΛΣΤΑΤ ανακοίνωσε ότι ο Εναρμονισμένος Δείκτης Τιμών Καταναλωτή (ΕνΔΤΚ) του μηνός Σεπτεμβρίου 2023, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο Δείκτη του Σεπτεμβρίου 2022, παρουσίασε αύξηση 2,4% έναντι αύξησης 12,1% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2022 με το 2021.

Διαβάστε περισσότερα Αρχείο Ανακοίνωσης
Header

11/10/23

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ: ΔΕΙΚΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ (ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2023)
Η Ελληνική Στατιστική Αρχή ανακοίνωσε ότι ο Γενικός Δείκτης Βιομηχανικής Παραγωγής του μηνός Αυγούστου 2023, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Αυγούστου 2022, παρουσίασε μείωση 0,5% έναντι αύξησης 5,1% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2022 με το 2021.

Διαβάστε περισσότερα Αρχείο Ανακοίνωσης
Header

11/10/23

Υ.Α. 2985/303884/4-10-2023: ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΩΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΗΣ ΣΤΑΦΙΔΑΣ (ΦΕΚ 5906/Β/2023)
Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ η Υπουργική Απόφαση 2985/303884/4-10-2023 «Καθορισμός λεπτομερειών χορήγησης της συνδεδεμένης ενίσχυσης στον τομέα της καλλιέργειας κορινθιακής σταφίδας, στο πλαίσιο της παρέμβασης Π1-32.1 «Στήριξη συνδεδεμένου εισοδήματος - φυτική παραγωγή» του Στρατηγικού Σχεδίου Κοινής Αγροτικής Πολιτικής 2023-2027 (ΣΣ ΚΑΠ), σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 32-35 του Κανονισμού (ΕΕ) 2021/2115 και του Κανονισμού (ΕΕ) 2021/2116 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου».

Διαβάστε περισσότερα Αρχείο Ανακοίνωσης
Header

11/10/23

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ 10-11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023)
Η Ημερήσια Αποδελτίωση Ηλεκτρονικού Τύπου περιλαμβάνει δημοσιεύματα επάνω σε ζητήματα ευρύτερου γεωτεχνικού ενδιαφέροντος, έτσι όπως αυτά δημοσιεύθηκαν κατά το διάστημα 10-11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023.

Διαβάστε περισσότερα Αρχείο Ανακοίνωσης
Header

11/10/23

ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΑΙΓΑΛΕΩ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΤΡΙΩΝ (3) ΔΑΣΟΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΓΟΥΣΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ (ΛΗΞΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: ΔΕΥΤΕΡΑ, 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023)
Το Δασαρχείο Αιγάλεω της ΕΕΔΠ Αττικής θα διενεργήσει άμεσα προσλήψεις εποχικού προσωπικού με σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου για τρείς (3) υπαλλήλους του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών Ειδικότητας ΠΕ Δασολόγων και δύο (2) υπαλλήλους του κλάδου ΤΕ Δασοπόνων, και έναν/μία (1) υπάλληλο του κλάδου ΔΕ Διοικητικού-Λογιστικού, με απασχόληση έως οκτώ (8) μήνες. Υποβολή αιτήσεων από Παρασκευή 13/10/2023 μέχρι και Δευτέρα 23/10/2023.

Διαβάστε περισσότερα Αρχείο Ανακοίνωσης
Header

11/10/23

ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΑΛΜΥΡΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΔΥΟ (2) ΔΑΣΟΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΓΟΥΣΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ (ΛΗΞΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: ΔΕΥΤΕΡΑ, 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023)
Το Δασαρχείο Αλμυρού της Επιθεώρησης Εφαρμογής Δασικής Πολιτικής Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας θα διενεργήσει άμεσα προσλήψεις εποχικού προσωπικού, σχέσης εργασίας ΙΔΟΧ, για δύο (2) υπαλλήλους του κλάδου ΠΕ Δασολόγων, δύο (2) υπαλλήλους του κλάδου ΤΕ Δασοπόνων και ένα (1) υπάλληλο του κλάδου ΔΕ Διοικητικού, με απασχόληση έως οκτώ (8) μήνες. Υποβολή αιτήσεων από Τετάρτη 11/10/2023 μέχρι και Δευτέρα 16 /10/2023.

Διαβάστε περισσότερα Αρχείο Ανακοίνωσης
Header

10/10/23

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ 9-10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023)
Η Ημερήσια Αποδελτίωση Ηλεκτρονικού Τύπου περιλαμβάνει δημοσιεύματα επάνω σε ζητήματα ευρύτερου γεωτεχνικού ενδιαφέροντος, έτσι όπως αυτά δημοσιεύθηκαν κατά το διάστημα 9-10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023.

Διαβάστε περισσότερα Αρχείο Ανακοίνωσης
Header

10/10/23

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ: ΗΜΕΡΙΔΑ «ΜΑΚΡΟΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗΣ - ΙΟΝΙΟΥ (EUSAIR) ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2021-2027 (ΑΘΗΝΑ, 23/10/2023)
Το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Η Μακροπεριφερειακή Στρατηγική Αδριατικής – Ιονίου (EUSAIR) κατά την προγραμματική περίοδο 2021-2027 - Ο ρόλος των Θεματικών Ομάδων Εργασίας (ΘΟΕ) στην υποστήριξη της εξειδίκευσης και εφαρμογής της Στρατηγικής», τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023 στο Ξενοδοχείο CAPITAL (Πανεπιστημίου 4 και Κριεζώτου 2), στην Αθήνα.

Διαβάστε περισσότερα Αρχείο Ανακοίνωσης
Header

10/10/23

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΑΣΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΔΥΟ (2) ΔΑΣΟΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΓΟΥΣΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ (ΛΗΞΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΩΝ: ΔΕΥΤΕΡΑ, 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023)
Η Διεύθυνση Δασών Ανατολικής Αττικής θα διενεργήσει άμεσα προσλήψεις εποχικού προσωπικού σχέσης εργασίας ΙΔΟΧ για δύο (2) υπάλληλους του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών Ειδικότητας ΠΕ Δασολόγων και έναν (1) υπάλληλο του κλάδου ΤΕ Δασοπόνων με απασχόληση έως οκτώ (8) μήνες. Υποβολή αιτήσεων από την Τρίτη 10/10/2023 μέχρι και τη Δευτέρα 16/10/2023.

Διαβάστε περισσότερα Αρχείο Ανακοίνωσης
Header

10/10/23

Δ.Α.Ο.Κ. ΔΡΑΜΑΣ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ - ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Στην έρευνα αυτή, που εκπονήθηκε τον Μάρτιο 2021, συμμετείχαν 1.846 καταναλωτές από όλες τις Περιφέρειες της Χώρας μας. Από την ανάλυση των δεδομένων προέκυψε ότι οι μισοί (49,5%) συμμετέχοντες αμφισβητούν την ασφάλεια των ελληνικών φυτικών τροφίμων, έναντι αυτών που παράγονται σε άλλα κράτη-μέλη της ΕΕ. Παρατηρείται μία σαφής διχογνωμία μεταξύ των Ελλήνων καταναλωτών σε αυτό το θέμα.

Διαβάστε περισσότερα Αρχείο Ανακοίνωσης
Header

10/10/23

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ: ΠΙΟ ΦΙΛΟΔΟΞΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΑΝΘΡΑΚΑ
Ο κανονισμός για τον επιμερισμό των προσπαθειών (ESR) θέτει στόχους μείωσης των εκπομπών για την ΕΕ και τα επιμέρους κράτη μέλη σε ευρύ φάσμα τομέων. Καλύπτει τις εγχώριες μεταφορές (εξαιρουμένων των αεροπορικών), τα κτίρια, τη γεωργία, τη μικρή βιομηχανία και τα απόβλητα. Συνολικά, οι εκπομπές που καλύπτονται από τον επιμερισμό των προσπαθειών αντιπροσωπεύουν περίπου το 60 % των συνολικών εγχώριων εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου στην ΕΕ.

Διαβάστε περισσότερα Αρχείο Ανακοίνωσης
Header

10/10/23

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ: ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΡΟΦΗΣ (2022)
Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) ανακοινώνει στοιχεία για την επάρκεια τροφής, όπως προκύπτουν από την Έρευνα Εισοδήματος και Συνθηκών Διαβίωσης των Νοικοκυριών (SILC), έτους 2022, με περίοδο αναφοράς εισοδήματος το έτος 2021. Η έρευνα αποτελεί τη βασική πηγή αναφοράς των συγκριτικών στατιστικών για την κατανομή του εισοδήματος και τον κοινωνικό αποκλεισμό, σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Διαβάστε περισσότερα Αρχείο Ανακοίνωσης
Header

09/10/23

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΑΣΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΔΥΟ (2) ΔΑΣΟΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΓΟΥΣΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ (ΛΗΞΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΩΝ: ΤΕΤΑΡΤΗ, 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023)
Η Διεύθυνση Δασών Δυτικής Αττικής της ΕΕΔΠ Αττικής θα διενεργήσει άμεσα προσλήψεις εποχικού προσωπικού σχέσης εργασίας ΙΔΟΧ για δύο (2) υπάλληλους του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών Ειδικότητας ΠΕ Δασολόγων και έναν/μία (1) υπάλληλο του κλάδου ΔΕ Διοικητικού με απασχόληση έως οκτώ (8) μήνες στη Διεύθυνση Δασών Δυτ. Αττικής της ΕΕΔΠ Αττικής. Υποβολή αιτήσεων από την Παρασκευή 6/10/2023 μέχρι και την Τετάρτη 11/10/2023.

Διαβάστε περισσότερα Αρχείο Ανακοίνωσης
Header

09/10/23

ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΑΡΩΝ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΕΝΟΣ (1) ΔΑΣΟΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΓΟΥΣΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ (ΛΗΞΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023)
Το Δασαρχείο Μεγάρων της ΕΕΔΠ Αττικής θα διενεργήσει άμεσα προσλήψεις εποχικού προσωπικού με σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου για έναν/μία (1) υπάλληλο του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών Ειδικότητας ΠΕ Δασολόγων και έναν/μια (1) υπάλληλο του κλάδου ΤΕ Δασοπόνων, με απασχόληση έως οκτώ (8) μήνες. Υποβολή αιτήσεων από τη Δευτέρα 9/10/2023 μέχρι και την Παρασκευή 13/10/2023.

Διαβάστε περισσότερα Αρχείο Ανακοίνωσης
Header

09/10/23

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΑΣΩΝ ΕΒΡΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΕΝΟΣ (1) ΔΑΣΟΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΓΟΥΣΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ (ΛΗΞΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΩΝ: ΤΕΤΑΡΤΗ, 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023)
Η Δ/νση Δασών Έβρου της Ε.Ε.Δ.Π. Μακεδονίας-Θράκης θα διενεργήσει άμεσα προσλήψεις εποχικού προσωπικού σχέσης εργασίας ΙΔΟΧ για έναν (1) υπάλληλο του κλάδου ΠΕ Δασολόγων και έναν (1) υπάλληλο του κλάδου ΤΕ Δασοπόνων με απασχόληση έως οκτώ (8) μήνες που προβλέπεται να απασχοληθούν στην Δ/νση Δασών Έβρου. Υποβολή αιτήσεων μέχρι την Τετάρτη 11-10-2023.

Διαβάστε περισσότερα Αρχείο Ανακοίνωσης
Header

09/10/23

ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΠΑΡΝΗΘΑΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΤΕΣΣΑΡΩΝ (4) ΔΑΣΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΕΝΟΣ (1) ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΓΟΥΣΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ (ΛΗΞΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: ΚΥΡΙΑΚΗ, 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023)
Το Δασαρχείο Πάρνηθας της ΕΕΔΠ Αττικής θα διενεργήσει άμεσα προσλήψεις εποχικού προσωπικού με σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου για τέσσερις (4) υπαλλήλους του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών ειδικότητας ΠΕ Δασολόγων, τέσσερις (4) υπαλλήλους του κλάδου ΤΕ Τεχνολόγων Γεωπονίας Δασοπονίας ειδικότητας ΤΕ Δασοπόνων & έναν/μία (1) υπάλληλο του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών ειδικότητας ΠΕ Κτηνιάτρων, με απασχόληση έως οκτώ (8) μήνες. Υποβολή αιτήσεων από την Δευτέρα 9/10/2023 μέχρι και την Κυριακή 15/10/2023.

Διαβάστε περισσότερα Αρχείο Ανακοίνωσης
Header

09/10/23

ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ: ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΥΚΛΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ (ΚΟΖΑΝΗ, 18-20/10/2023)
Το Πράσινο Ταμείο, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ο Δήμος Κοζάνης και η ΔΙ.Α.ΔΥ.ΜΑ. Α.Ε. – Διαχείριση Απορριμμάτων Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε. συνδιοργανώνουν και σας προσκαλούν στο «Τριήμερο Περιφερειακό Εργαστήριο Κυκλικής Οικονομίας», από τις 18 έως και τις 20 Οκτωβρίου 2023, στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης, στο πλαίσιο του Ολοκληρωμένου Έργου LIFE-IP CEI-Greece – LIFE18 IPE/GR/000013 «Εφαρμογή της Κυκλικής Οικονομίας στην Ελλάδα».

Διαβάστε περισσότερα Αρχείο Ανακοίνωσης
Header

09/10/23

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ: ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ»
Το Εργαστήριο Υγιεινής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών και το Τμήμα Ωκεανογραφίας και Θαλασσίων Βιοεπιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου διοργανώνουν την ακαδημαϊκή χρονιά 2023-2024 το Πρόγραμμα Κατάρτισης εξ Αποστάσεως (e-learning) με τίτλο «Μικροβιολογία του Νερού».

Διαβάστε περισσότερα Αρχείο Ανακοίνωσης
Header

09/10/23

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ 6-9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023)
Η Ημερήσια Αποδελτίωση Ηλεκτρονικού Τύπου περιλαμβάνει δημοσιεύματα επάνω σε ζητήματα ευρύτερου γεωτεχνικού ενδιαφέροντος, έτσι όπως αυτά δημοσιεύθηκαν κατά το διάστημα 6-9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023.

Διαβάστε περισσότερα Αρχείο Ανακοίνωσης
Header

09/10/23

ΥΠ.Α.Α.Τ.: ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΕΔΑΦΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟ - ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΒΚΦ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΝΑΛΕ
Το Ινστιτούτο Βιομηχανικών και Κτηνοτροφικών Φυτών (ΙΒΦΚ) του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ και το Ινστιτούτο Αλιευτικής Έρευνας (ΙΝΑΛΕ) δημοσιοποίησαν τα πρώτα συμπεράσματα των ερευνών τους, τα οποία είναι ενθαρρυντικά για τη συνέχιση της παραγωγής στις πληγείσες περιοχές.

Διαβάστε περισσότερα Αρχείο Ανακοίνωσης
Header

09/10/23

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ: ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2023)
Η ΕΛΣΤΑΤ ανακοίνωσε τα στοιχεία του μηνός Αυγούστου 2023 για τις εμπορευματικές συναλλαγέ ςτης χώρας.

Διαβάστε περισσότερα Αρχείο Ανακοίνωσης
Header

09/10/23

Ν. 5056/2023: ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΖΩΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ (ΦΕΚ 163/Α/2023)
Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ο Νόμος 5056/2032 «Αναμόρφωση του συστήματος διακυβέρνησης Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού, κατάργηση νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου δήμων, παρακολούθηση επιδόσεων τοπικής αυτοδιοίκησης οικονομική και διοικητική διαχείριση οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης, ευζωία των ζώων συντροφιάς, κατασκευή και αναβάθμιση λειτουργούντων χερσαίων συνοριακών σταθμών και λοιπές διατάξεις του Υπουργείου Εσωτερικών».

Διαβάστε περισσότερα Αρχείο Ανακοίνωσης
Header


Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε αυτό το μήνυμα, παρακαλώ πατήστε εδώ.
Παρακαλούμε μην απαντάτε στο παρόν ενημερωτικό ηλεκτρονικό μήνυμα


Αυτό το μήνυμα πληρεί τις προϋποθέσεις της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί διαφημιστικών μηνυμάτων. Κάθε μήνυμα θα πρέπει να φέρει τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα ευκρινώς και θα πρέπει να δίνει στον αποδέκτη τη δυνατότητα διαγραφής. (Directiva 2002/31/CE του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Relative as A5-270/2001 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. 
Εάν λάβατε το μήνυμα αυτό κατά λάθος, παρακαλώ δεχθείτε τις απολογίες μας για την ενόχληση.